Google checker + 7939 Pligg sites

Spätných linkov nie je nikdy dosť a ich budovanie nie je vždy jednoduché a tak je občas dobre skontrolovať si, kam sa linky oplatí posielať. Dávame vám preto k  dispozícii jednu z naších pomocných aplikácii … Google PR Checker. Aby to nebolo len tak, pribaľujeme vám k tomu aj 7939 Pligg webov, ktoré sa vám hodia na linkovanie. Linkbulding môže začať, želáme vám veľa šťastia :).

Podporte nás na pošli na vybrali.sme.sk

Viac informácii na apps.softpae.com

PS: Postupne zverejníme viac našich pomocných aplikácií.

SOFTPAE Google PageRank Checker + 7939 Pligg sites

7 thoughts on “Google checker + 7939 Pligg sites”

  1. mnoho malých zbytočností tvorí veľký svet 🙂 … k veci … pre niekoho je to možno zbytočnosť, pre niektorých malá šikovná pomôcka, ktorá ušetrí kopec času … len to treba vedieť používať .. u wordpresu napr. s pluginom na automaticke posielanie odkazov do bookmarkovacích systémov …

  2. mame, nie je potrebné to komentovať, tento blog určite viac ako dostatočne dokázal opak … skôr by som povedal, že mame nechápe princíp PR … a ešte ani raz nenapísal adresu na svoj web, aby molo možné jeho od buka strieľané tvrdenia nejako overiť … tak či onak, ta utilita slúži hlavne na iné veci než je linkovanie a priloženie 7939 odkazov na pligg sajty je “PR” záležitosť, ktorú si tiež nepochopil … mame … ber to s rezervou, je to aj PR .. a nemrač sa stále 🙂

  3. Úplná zbytečnost to zas není, ale samozřejmě není to ani díra do světa, je to celkem použitelná utilita a je to zdarma, tak se není na co stěžovat, občas to zatuhne, ale pak jede v pohodě dál. Jako PR na tom také nevidím zhola nic špatného. To je asi všecko k tomu ode mne.

  4. zbytočnosť určite nie, treba vyskúšať a odložiť, nikto ale nie je nútený to používať …

    aby bolo vidieť aj to využitie, lebo niektorí nechápu použitie … je tam kopa rôznojazyčných webov, nielen v EN jazyku, aj s vysokým PR (nech už je jeho prínos akýkoľvek, je to len prvotné vodítko), pri budovaní linkbuildingu pre cudzojazyčný web je to dobra pomôcka, kde nájsť použiteľné odkazy .. len to treba používať hlavou a nie papuškovať “zbytečnost” ak nemáme na to využitie .. (na weboch je aj kopa scuttle zoznamov)

    sunshine … to tuhnutie je skôr chybka Windows, či skôr “featura” Windows wininet API – pri posielaní dát odstaví thread, kým nedostane odpoveď zo serveru … ale samozrejme funguje to ďalej .. veľa zdaru..

Comments are closed.