Začíname blogovať …

Po dlhom čase, ktorý sme strávili na vývoji aplikácií a webov nielen pre našich klientov sme konečne spustili nielen náš nový web, ale aj weblog.

Radi by sme sa tu venovali tomu, čomu sa venujeme – informačným a internetovým techlológiám, tvorbe www stránok, optimalizácií pre vyhľadávače či marketingu na internete.

Verím, že nielen ja, ale aj mojí kolegovia Vám poskytnú veľa zaujímavých nápadov a riešení, z ktorými sa denne stretávame a samozrejme, nezabudneme ani na niečo súkromnejšie, než sú len IT technólogie.

Ak máte akékoľvek otázky, napíšte nám. Len tak Vám môžeme odpovedať, lebo zatiaľ stále nemáme vešteckú guľu A pamätajte, jeden email stojí vždy zlomok ceny z toho, čo môžete stratiť neopýtaním sa.

Takže s prianím "Práci česť" za tím SOFTPAE,

Anton Piták

4 thoughts on “Začíname blogovať …”

  1. Ďakujem! 😉

    Spustiť tento weblog aj nový web popri všetkej tej praci dalo veľa úsilia, tak dúfam, že sa oplatí. Aj keď ešte plánujeme zmeniť blogovací systém na niečo použiteľnejšie, leko kod tohto systemu je džungľa 😉

    Hm .. businessweek poznám, chodím tam, je to kvalitný weblog Pavle 😉 Dúfam, že odpovieš aj na otázku, ktorú som položil ohľadom obrázkov 😉 Úvodný text som síce nevidel, ale čo iné sa dá napísať na úvod.. Asi zmýšľame podobne 😉

  2. Gratulujem k novému webu, je veľmi fajn! (priznám sa, že na starom designe softpae.com som sa horšie orientoval a ten vrchný obrázok bol podľa mňa veľmi veľký – šibalo mi z toho rollovania kurzoru :-))

    BTW: Čo hovoríte na odkúpenie Zoznam.sk spoločnosťou ST? Očakávate zlepšenie služieb Zoznam.sk?

Comments are closed.