Mars a Venuša … ako to je v skutočnosti

Určite to poznáte, jokes (vtípky) , ktoré chodia denne od vaších priateľov emailom zo schránky do schránky. Jeden z nich, ktorý mi došiel dnes mi nedalo nezverejniť ho. Tu je:

Nikdy som nechapal, preco su sexualne potreby muza a zeny tak rozdielne. Vsetky tie povedacky o Marse a Venusi…. A tiez som nikdy nerozumel tomu, preco muzi myslia hlavou a zeny srdcom.

Minuly tyzden sme sli s manzelkou do postele. Zacali sme sa pod perinou navzajom dotykat a hladit sa. Uz som bol pekne nadrzany a myslel som si, ze je to obojstranne a ze je to jednoznacne nasmerovane na sex.

Ale presne v tej chvili mi manzelka hovori: "Pocuvaj, ja teraz nemam ziadnu chut na  sex, mam chut len na to, aby si ma poriadne objal, jasne?"

Odpovedal som: "Coooooo?".

Na to mi odpovedala zazracnymi slovickami: ”Ty nevies proste a jednoducho zaobchadzat s emocionalnymi poziadavkami zeny”.

Tak som to vzdal: tuto noc som musel zaspat bez sexu. Nasledujuci den sme isli s manzelkou do nakupneho strediska chodit po obchodoch. Dival som sa na nu, ako si skusa troje nadherne, ale drahe saty. Pretoze sa nemohla rozhodnut, povedal som jej, nech si vezme vsetky. Neverila vlastnym usiam a motivovana mojim plnym porozumenim hned kula zelezo, pokial bolo zerave.

"Milacik, k takym satom ale potrebujem nutne nove topanky, uz viem, ake by sa mi hodili, ale stoja dva a pol tisic". Povedal som jej na to, ze ma absolutnu pravdu, a nech si ich samozrejme vezme.

Potom sme isli okolo klenotnictva. Vrazila mi saty a topanky do ruky a zmizla vnutri. Vysla s nadhernym naramkom vykladanym diamantami. Suhlasil som a pochvalil jej vyberany vkus. Keby ste ju videli… Bola nadsena, na vrchole blaha. Asi si myslela, ze som sa zblaznil, ale v tom momente jej to bolo v podstate jedno. Myslim, ze som jej svojim suhlasom totalne nabural jej filozoficku schemu. Bola uz ako v extaze a mozno i sexualne vzrusena. Ludia, vyraz jej tvare bol neuveritelny, to by ste museli vidiet!

A v tom okamziku mi svojim najmilsim usmevom hovori: "Uz som spokojna, teraz mozeme ist k pokladni!"

Bola to makacka nezacat sa smiat, ked som jej odpovedal: ""Nie,nie, milacik, myslim, ze momentalne nemam ziadnu chut na to, aby som vsetky tieto veci kupoval".

Zbledla ako krieda a mozno este trochu viac, ked som dodal: "Mam chut len na to, aby si ma poriadne objala".

A ked zacala prskat od jedu, prisiel posledny majstrovsky kusok: "Ty nevies proste a jednoducho zaobchadzat s financnymi moznostami muza”.

Myslim, ze tak do roku 2013 nebudem mat ziadny sex… :-(((