Wwweb Testy – otestovanie firemného webu zdarma!

Mnohí internetoví odborníci a už aj viaceré firmy si uvedomujú sílu internetu, význam marketingu na internete či optimalizácie www stránok. Mnoho firiem, ktorým by tieto služby prospeli možno ešte viac, ale stále váha. Imaginárne a nehmatateľné slová a výsledky auditov webu, analýz či podivného copywritingu im navodzujú pocit niečoho neseriozného. Občas sa im nečudujem.

Mnoho vecí zahmlievajú aj samotné webdesignerske firmy či konzultanti v strachu pred prezradením "know-how" či rôzných iných príčin. Rovnako tak, na internete je stále málo praktických informácii o možnostiach SEO/SEM. Užívatelia, klienti naších služieb chcú aspoň malú záruku predom, niečo na skúšku. Vo väčšine prípadov žiadné predvedenie výsledkov už optimalizovaného webu nezaberie. Náš možný budúci klient nevidí (necíti) výsledky "na vlastnej koži". Práve z tohto dôvodu sme sa rozhodli napomôcť osvete pomocou základného testu www stránok.

Stačí, ak nám zašlete adresu vaších firemných www stránok s aspoň emailovým kontaktom na zadávateľa testu (len z dôvodu, aby neposielali neoprávnene osoby do testu cudzí web). Postupne budeme na tomto weblogu v rubrike "Wwweb Testy" uverejňovať výsledky základného testu aj s najdôležitejšími odporučaniami na úpravu.

Je to podobné, ako by ste Váš web poslali na kritiku napr.: na Intervel do rubriky Kritika webu. Odpovieme Vám nielen my, ale verím, že získate aj s prípadných komentárov ďalších odborníkov. Na základe výsledkov si môžete previesť úpravy a sami vyskúšať, či je investícia do internetového marketingu pre Vás prínosom.

Predom upozorňujeme, že výsledkom nie sú presné návody, čo a ako robiť, no na základe doporučení, ktoré poskytneme môžete urobiť tie najhlavnejšie kroky k zlepšeniu vášho webu. Ohodnotíme hlavne navigáciu, zrozumiteľnosť webu, zobrazovanie a validitu a poskytneme základné pripomienky k textom (Titulky, popisky, nadpisy, štylizácia).

Emaily s www adresou vaších tránok a kontaktom na zodpovednu osobu zasielajte na test@softpae.com. Pokiaľ vyslovene neuvediete žiadosť o spätné kontaktovanie, nebudeme na Váš email zasielať žiadne ďalšie údaje. Výsledok testov sa dozviete na tomto weblogu. Tešíme sa na vaše weby.

Prípadnú spoluprácu ostatných odborníkov, konzultantov a firiem uvítame.

One thought on “Wwweb Testy – otestovanie firemného webu zdarma!”

Comments are closed.