Hledáme spolupracovníky – junior e-Publisher, externí grafik (student)

Vzhledem k rostoucí poptávce po našich službách přistupujeme i k rozšiřování našeho týmu o externí spolupracovníky s perspektivou zaměstnání na trvalý pracovní poměr v budoucnu. Mezi obsazované pozice patří junior e-Publisher s alespoň základními znalostmi SEO/SEM a externího grafika pro tvorbu grafických návrhů webů.

Junior e-Publisher

Ihned potřebujeme obsadit místo e-publishera pro našeho zahraničního klienta. Pro začátek se jedná o práce do konce roku 2006 (5 dní v týdnu, cca 8 hodin denně, práce doma, na začátku zaškolení dva týdny v Londýně) s velkým předpokladem pro trvalou spolupráci a případně jako hlavní pracovní poměr. Velmi dobré platové podmínky.

Požadujeme analytické myšlení, znalost HTML, CSS, sémantiky, internetu, alespoň základní znalosti o SEO a marketingu na internetu. Náplní práce je příprava newsletterů (HTML kódování) , správa newsletter systému, správa webu, interního bannerového systému, správa databáze uživatelů, příprava podkladů pro analýzy, práce na analýzách, návrhy pro další zlepšování celého systému. Nutná znalost anglického jazyka a přístup na Internet.

Očekáváme otevřenou hlavu připravenou učit se (nemusí být expert) a rozvíjet v týmu, týmového hráče. Do procesů zaučíme. Upřednostníme člověka z Prahy a okolí či Slovenské republiky (Bratislava, případně severní Slovensko, Orava).

Externí grafik, student

Pro občasnou spolupráci hledáme externího grafika se zaměřením na webdesign pro tvorbu grafických návrhů webů a další webové grafiky (ikony, koláže apod.). Může to být i student. Se svým CV zašlete i reference na vaši grafiku, weby, kde jste dělali grafiku apod.

Vaše CV s referencemi a popisem Vašich znalostí očekáváme na emailové adrese prace@softpae.com. Prosíme, neoslovujte nás firmy s nabídkou outsourcingu.

3 thoughts on “Hledáme spolupracovníky – junior e-Publisher, externí grafik (student)”

  1. Döbrý den

    dovolil jsem si po zhlédnutí vaše ho webu vás kontaktovat ohledně nábídky

    externího grafika. Tady přikladam moje vypracované projekty

    http://www.relevant-gaming.com (stránky jsou dělané pro online teamy).

    Dobře ovládám Photoshop 7.Dokončil jsem střední školu technickou.

    S pozdravem Filip Girtler

    Děkuji a těším se na odpověď

    Hezký den

Comments are closed.