Nabídka práce: Hledáme vývojáře, project manažery, testery, analytiky a další pozice IT.

Pro naši českou partnerskou firmu (Fast 50) , jednu z největších českých vývojářských společností hledáme do hlavního pracovního poměru:

  • vývojáře (MS, .NET, Java, SQL, Oracle, …)
  • project manažery
  • testery
  • analytiky

Kromě velmi dobrých pracovních a platových podmínek v novém moderním prostředí v centru Prahy s téměř všemi možnými benefity nabízí tato společnost k dispozici i notebook, mobilní telefon a pro mimopražské i možnost zajištění ubytování. U vyšších pozic služební auto. Hlásit se mohou jak čeští tak slovenští zájemci.

Průměrný nástupní plat vývojáře pro MS platformu .NET je cca 45.000,- Kč. Platy project manažerů se odvíjejí od seniornosti pozice (a je určitě vyšší než vývojářě 🙂 ). Místo zaměstnání je Praha.

Proč doporučujeme?

Protože v této společnosti pracovali i někteří členové týmu SOFTPAE, nabízíme i vlastní postřehy.

Pracuje se klasicky ve vývojových nebo zákaznických týmech pod vedením manažera týmu či projektového manažera. Prostředí je skutečně přátelské, a to i pro slovenské zájemce (osobně jsem tam prožil dva roky) , cca 30% tvoří i slovenští vývojáři i manažéři. Samozřejmostí jsou obědy, zajímavé firemní akce, vánoční večírky nebo třeba opékání prasátka, ale i podpora vzdělávání a certifikace.

V této společnosti se setkáte (jako i my) s většinou zajímavých projektů pro státni instituce, banky, mezinárodní a nadnárodní společnosti i zahraniční firmy. Osobně mohu společnost jedině doporučit, vědomosti získané v této společnosti zásadním způsobem přispěly k pozdějšímu založení SOFTPAE.

Pokud hledáte, kde začít svoji kariéru, mohu to jen doporučit. Vývojářům, kteří právě začínají a hledají odrazový můstek, můžeme jen doporučit neváhat a vyzkoušet zúčastnit se pohovoru. Koneckonců, je to zdarma.

Jak se hlásit?

Vývojáři, manažéři, vaše CV očekáváme na adrese jobs@softpae.com. V CV uveďte zkušenosti, platformy a případně programovací jazyky, které ovládáte, vaše vzdělání, praxi či popis realizovaných projektů. Těšíme se na vaše emaily na jobs@softpae.com.

3 thoughts on “Nabídka práce: Hledáme vývojáře, project manažery, testery, analytiky a další pozice IT.”

  1. To Petr:

    Prepáčte, váš komentár nie je zmazaný, len testujeme prechod na náš nový server vrátane prechodu na nový blogovací systém. Váš príspevok zostal práve na tom skúšobnom serveri. Stihli ste ho napísať v tej “slabej chvíľke” testu. Ešte raz sa ospravedlňujem.

    A samozrejme, jedná sa o Logos, osobne som tam strávil takmer dva roky (kolega ešte viac) , takže nemám dôvod mazať preto komentár 🙂 Logos nám veľmi pomohol, povedal by som to tak … urobil z chlapcov chlapov. A kedykoľvek ho každému programátorovi či IT špecialistovi doporučím. Pre začínajúcich programátorov je to priam ideálna šanca pohnúť sa dopredu.

    Ale samozrejme, poznám i tie ostatné “konzultačno-poradenské” vývojové firmy aj mnohé zážitky z nich 🙂

Comments are closed.