Rada právnika – zapojte sa aj Vy

Po dohode s naším právnym poradcom budeme prinášať postupne články s odpovediami na niektoré právne aspekty práce s IT. Touto cestou aj Vás prosíme, aby ste sa aktívne zapojili a do komentárov k tomuto príspevku napísali otázky, ktoré Vás zaujímaju a na ktoré Vám môže právnik dať odpoveď prípadne námety, ktorým by sa mohol venovať či bližšie vysvetliť.

Medzi základné oblasti, ktorým sa budeme venovať patrí:

  • autorského právo
  • počítačového právo
  • elektronický obchod a elektronický podpis
  • zmluvné právo – tvorba zmlúv
  • nevyžiadaná reklama (spam) , a reklama ako taká, porovnávacia reklama
  • ochrana osobných údajov

Takže neváhajte a využite možnosti bezplatne sa pýtať právnika na otázky týkajúce sa práce v oblastí Informačných a Internetových Technologii.

3 thoughts on “Rada právnika – zapojte sa aj Vy”

  1. Dobrý deň. Podnikám v oblasti obchodu a chcel by som vedieť, či existuje spôsob ako mojich zmluvných partnerov donútiť plniť si finančné povinnosti potom ako im dodám tovar. Chcel by som sa vyhnúť zdĺhavým súdnym procesom a náklady na advokáta mi nikto v plnej miere nepreplatí. Ako sa voči tomu možno brániť, ak vôbec?

  2. Ako predavat vytvorene webove stránky, ked to nejde na zivnost, ale na zakon o autorskych zakonoch? ake mam vydavky a kde ich mam platit a ako vyfakturovat klientovi?

    Dakujem!

  3. dobry den.moja kamaratka brigadovala v textilnom obchode.v jeden den tam vzniklo po dennej uzavierke dost velke manko.ona tam v ten den ani nebola a jej veduci ju nuti aby ho vyrovnala spolu s koleginami ktore tam boli.podla nas,co to vieme je tos neeticke a aj trocha divne to,aby to platila.ako jej to mame vysvetlit?je na to nejaky zakon?co sa da s tym robit?nemali by to platit tie pracovnicky ktore tam v ten den robili?

Comments are closed.