SuperStar 2, Big Brother a VyVolení … reality show na slovenský spôsob

Zároveň so začiatkom školského roka odštartovali okrem reality show "škola" a "život" aj nové reality show v naších televíziach. Zaujímavou reality show je už len sledovanie, ako jednotlivé televízie bojujú proti sebe, aby získali diváka pre seba. Snáď jedinou v kľude zostáva zatiaľ STV.

Nebolo by to Slovensko, aby sme si nejaké tie škandáliky neužili. Zatiaľ čo Markíza sa snaží spestriť jej BigBrother začlenením najpopulárnejších moderátorov do súťaže ako súťažiacich, JOJka už dlhší čas bojuje s "katolíckym" presvedčením a morálkou národa. Kresťanské "nesúď druhých, aby si nebol súdeny" zostalo niekde za dvermi kostolov a tak cirkev na základe maďarského vysielania VyVolení súdi, že to bude len a len pohoršenie národa a likvidovanie morálky. Osobne si myslím, že trochu zdravého sexu je menej škodlivé, než psychický nátlak v BigBrother. Koniec koncov, cirkvi by to možno pomohlo zvrátiť stárnutie obyvateľstva :-).

Asi najlepšie na tom je SuperStar 2. Ta má svoje percentá pomerne isté a pozerať ju môže každý. Ak sa pridá aj české publikum, bude sa sledovanosť pohybovať v zaujímavých číslach … SuperStar ma prekvapilo v prvom kole, keď na forach sa objavovalo dosť českých príspevkoch. Občas chodím cez víkendík do Prahy na pivko so starými známymi (či naším project manažerom Petrom 😉 ) , a najviac sa mi páčilo, keď o polnoci všetci odložili pivá a poctivo SMSkovali známym doma, aby sa čo najskôr dozvedeli, kto zas vypadol zo Slovensko hľadá SuperStar. Mám rád Čechy, češtinu aj českých bratov už oddávna! A SuperStar dokazuje, že ešte stále sme bratské národy. To ma veľmi teší.

Českých bratov zdraví: Anton Piták

Z obľúbených moderátorov budú finalisti reality show
Panika aj v Markíze: VyVolení v Čechách valcujú Big Brother!
Vlastník licencie na formát Big Brother podal žalobu na reláciu VyVolení
Veriaci sa búria: Zastavte VyVolených!
Malý pohľad aj do historie SuperStar

3 thoughts on “SuperStar 2, Big Brother a VyVolení … reality show na slovenský spôsob”

  1. Prečo? Toto je blog, nie výlučne odborný časopis. Práve pre príspevky, ktoré nie sú odborného rázu je tu kategoria Nezaradené, kde sa chceme aj my vyjadriť k iným veciam, než len vývoj, SEO či webdesign.

    Žijeme v realite a tá sa skladá z viacerých oblastí života. Však nakoniec, práve na vyjadrovanie vlastných názorov vznikli aj blogy 😉

    A toto je príspevok o mojom pohľade na vec. Okrem toho, niet čo zakrývať, príspevok slúži aj na prilákanie pozornosti na tento weblog, však sú to aktuálne vyhľadávané témy na internete 😉

  2. hmm…je to len dobre ale teras ma byt ze vraj ceskoslovenska reality show asi sa to vola AMAZING RACE to ze tam bude 12 druzstiev cestovat po svete a kto sa prvy dostane k sochce slobody tak ten vyhrava 100.000 dolarov … moze byt zaujmave no nie ? ? ?

Comments are closed.