Nový web, nové možnosti – SOFTPAE.com

Je to tu! Po viac ako dvoch rokoch mení SOFTPAE svoj kabát, aby sa viac priblížilo potrebám klientov i trhu a tak dnes SOFTPAE.com mení svoj design na niečo sviežejšie, čitateľnejšie a snáď i prínosnejšie.

Spolu s redesignom hlavnej stránky SOFTPAE sa do konečnej verzie dostalo i logo a ďalšie firemné materiály a samozrejme pripravujeme redesign blogu, oddelenie iných služieb od tých hlavných (o tvorbu šablon začína byť veľky záujem – word, open office, powerpoint) a aj niektoré nové projekty.

Redesignovali sme na slovenskú verziu, česká sa už pripravuje a pribudne aj anglická. Čo sa týka slovenskej verzie, Slovensku sa začíname venovať viac, klienti a firmy začínajú (konečne) požadovať kvalitné služby, takže ignorovať slovenskú časť sme už nemohli.

Pre veľký záujem o menšie weby sme spustili aj vytváranie menších firemných webov na našom systéme WebBOX. Verím, že tento optimalizovaný, vysokokvalitný a na používanie neskonale jednoduchý systém bude podnikateľom prínosom. Počítať môžu už v cene s registráciou do vyhľadávačov a katalógov, čo stále neuveriteľne veľa webdesignérov nerobí (skutočne, nechápem to).

Meníme aj newsletter, náš emailový "tlačový" servis s radami k podnikaniu. Namiesto siahodlhých článkov, inšpirovaní iným newsletterom, prinášame jednu radu týždenne a to tak v slovenskej ako aj českej verzii. Stručnú radu o tom, ako zlepšiť svoj web tak dostanene každý týždeň. Vždy aktuálnu a prínosnú.

Za dva roky sme sa toho opäť veľa naučili, veľa vykonali a taktiež zistili, že menej môže byť opäť viac. Pripravujeme viaceré nové veci a projekty, verím, že budete príjemne prekvapení. Takže buďte s nami (SOFTPAE FM).

http://www.softpae.com

Anton Piták (api)

7 thoughts on “Nový web, nové možnosti – SOFTPAE.com”

  1. Proc mate na uvodni strance tak vyrazne napsano “navrat na uvodni stranku”? Kam se ma uzivatel vracet, kdyz se jeste nikam nevydal.

    Ten sloupek referenci dole vpravo vypada jak reklama Google Adsense….

  2. Čtenář,

    myslel som si, že to niekoho napadne tvrdiť. Skutočnosť je taká, že 10x väčšou inšpiráciou bol napr. web basecamphq od 37signals 😉 Nuvio bohužiaľ nie. Možno aj nuvio malo podobnu múzu u basecamp.

    AP.

  3. … pred 5 – 6 lety se tvorba webu nebo seo ci reklama jmenovali jinak? … a jak koukam Ivane, taky jste se inspiroval nekde u 37signals, ze jo? :@) Mne se to celkem libi, par chybycek tam je, alekde neni, ze jo…

  4. Box pod mottem “Jednoduché použitie, správne podané informácie a dobrý online marketing urobia z vášho webu web úspešný.” mi silně připomíná reklamu Google AdSense. A reklamní slepota je sviňa. 😉 Aby ty tři důležité odkazy nepřehlíželili i další návštěvníci.

  5. Jo Jiří, všiml jsem si toho, když mi konečně přestal před očima poběhovat html kód ještě z víkendu plného programování 😀 Již se pracuje na malé upravě 😉

    Enti … keby tam ten link nebol už na úvodnej stránke, na tej ďalšej by si si ho už vôbec nevšimnul. To je zasa “slepota na navigáciu”.

Comments are closed.